Yhteystiedot

MV-Sähkötyö Ky
Sautinkarintie 32
68100 HIMANKA


Tavoitat sähkömiehen helposti puhelimitse:

Mikko Vähärautio
p. 050 562 4940


Ilmalämpöpumput

scanofficedealerlogo.jpg

mitsubishielectriclogo.jpg

Joko kodissanne on ilmalämpöpumppu? Lämmityskuluissa säästäminen lämpöpumpun avulla on jo hyvin yleistä. Sillä voit myös jäähdyttää kotisi helteellä.

Mitsubishi Electric Ilmalämpöpumput

Laadukkaat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen olosuhteissa. Laite toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55%. Näin ollen Mitsubishi Electric -lämpöpumppu on myös ekologinen valinta. 

Puhdasta sisäilmaa

Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä. Oikein asennettuna laite on täysin turvallinen käyttää, tästä huolehtii sähköalan ammattilainen. Laite on myös markkinoiden hiljaisin, sen äänitaso on vain 20 DB(A), joka vastaa pienen pöytäkellon tikitystä.

Huolto ja puhdistus

pumppu.jpg

Säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella Mitsubishi Electric -lämpöpumppu on pitkäikäinen sijoitus. Säännöllistä puhdistusta suositellaan, jotta saavutetaan mahdollisimman suuri tehokkuus ja energian säästö. Puhdistaminen on helppoa ja nopeaa. Sähköliike huolehtii huollosta tarvittaessa.

Lisätietoja ja kuvia malleista >>

Esite Kirigamike ilmalämpöpumppu >>